25.3.11

Jessica Lea Mayfield




Μόλις στα 15 της ηχογράφησε το πρώτο EP με τίτλο “White Lies”, στο δωμάτιο του αδερφού της. 100 κόπιες από τις οποίες η μία έφτασε στα χέρια του Dan Auerbach των Black Keys. Αυτός εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από το ταλέντο και το «σκοτεινό» ύφος των τραγουδιών της που την προσκάλεσε στο προσωπικό του studio για να ηχογραφήσουν.
Η ίδια στην ακουστική κιθάρα και τα φωνητικά, ο αδερφός της στο μπάσο και ο Auerbach στα υπόλοιπα όργανα και στην παραγωγή. Έτσι, τον Σεπτέμβριο του 2008,  κυκλοφόρησε το άλμπουμ “With Blasphemy So Heartfelt” συνοδευόμενο από εξαιρετικές κριτικές και διακρίσεις. H επιτυχημένη σειρά Gossip Girl χρησιμοποιεί το εναρκτήριο τραγούδι kiss me again και παρασύρει τη νεαρή τραγουδίστρια στο hype της.



Περιοδεύει μαζί με το μέντορα της και τους Black Keys και δανείζει τα φωνητικά της στο κομμάτι τους “Things Ain’t Like They Used To Be”.
Πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά Tell Me, ξανά σε παραγωγή Auerbach, συνεχίζοντας να γράφει σκοτεινά, στενάχωρα τραγούδια.


IF YOU OWN THE RIGHTS TO ANY OF THE MATERIAL POSTED HERE AND WOULD LIKE IT REMOVED, EMAIL ME AND I WILL TAKE IT DOWN.





No comments:

Post a Comment