13.7.11

Violet Louise - Cardinals and Lovers




Στην κινεζική παραδοσιακή ζωγραφική το χρώμα βιολετί συμβολίζει την αρμονία του Σύμπαντος καθώς είναι συνδιασμός του κόκκινου με το μπλε. Έχει συνδεθεί εξ αρχής με την πνευματικότητα και θεωρείται ως το χρώμα της έμπνευσης.

Την έμπνευση που φαίνεται να διαθέτει σε μεγάλο βαθμό η Violet Louise (Λουίζα Κωστούλα). Σαν ηθοποιός έχει συνεργαστεί με διάφορους Έλληνες σκηνοθέτες στο Εθνικό θέατρο, στο Φεστιβάλ Αθηνών, στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού και σε αρκετές άλλες θεατρικές σκηνές, ενώ σαν μουσικός έχει συμετοχή σε διάφορα μουσικά σχήματα της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής.

Το πρώτο της προσωπικό μουσικό project έχει τίτλο “Cardinals and Lovers” και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δημήτρη Καμαρωτό και το Studio 19. Η ίδια γράφει τη μουσική και τους στίχους, παίζει πιάνο και τραγουδά. Δημιουργεί ηλεκτρισμένες συνθέσεις και με μια έντονη θεατρικότητα “διηγείται” προσωπικές ιστορίες.
Στην σελίδα της στο Myspace έχει “ανεβάσει” έξι τραγούδια μέσα από το “Cardinals and Lovers”. Ηλεκτρονική συναισθηματική pop, όπως διαβάσαμε κάπου, είναι ο χαρακτηρισμός για το συγκεκριμένο μουσικό υλικό.
Χαρακτηριστικό δείγμα το τραγούδι Big Time (for what?)” για το οποίο έχει γυριστεί το παρακάτω video.



IF YOU OWN THE RIGHTS TO ANY OF THE MATERIAL POSTED HERE AND WOULD LIKE IT REMOVED, EMAIL ME AND I WILL TAKE IT DOWN.



No comments:

Post a Comment