30.4.11

i saw 43 sunsets promo EP


i saw 43 sunsets | promo EP | 2011


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την πρώτη μας γνωριμία με το συγκρότημα των i saw 43 sunsets. Μεσολάβησε η ζωντανή τους εμφάνιση στο Rainbow Rock Bar (έστω κι αν εξαιτίας της Μαμάς Πατρίδας ήταν μόνο τα δύο από τα πέντε μέλη) που ενίσχυσε κι άλλο την πρώτη καλή εντύπωση που μας είχαν αφήσει τα τραγούδια στην σελίδα τους. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα παιδιά έχουν στα χέρια τους τα αντίτυπα από το πρώτο ομότιτλο EP τους.
Το προσεγμένο artwork του Στράτου Π. μας προδιαθέτει θετικά από την αρχή, ενώ το εναρκτήριο first winter με τις ακουστικές κιθάρες, τη φυσαρμόνικα και την εθιστική μελωδία μας βάζει για τα καλά στον κόσμο του i saw 43 sunsets.
Ακολουθούν τα ηλεκτρισμένα some empty thoughts και half breathing και το σκοτεινό everything που μας ταξιδεύει στα ερημικά τοπία του Mark Lanegan. Το cd κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το ακουστικό daylight”.
Mια πραγματικά πολύ καλή δουλειά που σηματοδοτεί την αρχή του ταξιδιού για το συγκρότημα.
Όσοι ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τα παιδιά στην ηλεκτρονική διεύθυνση  isaw43sunsets@gmail.com   ή στην σελίδα τους στο facebook.



IF YOU OWN THE RIGHTS TO ANY OF THE MATERIAL POSTED HERE AND WOULD LIKE IT REMOVED, EMAIL ME AND I WILL TAKE IT DOWN.




No comments:

Post a Comment