8.3.11

Οι "Bet" και το κερδισμένο στοίχημα




Τα τελευταία χρόνια, στην εγχώρια indie και ηλεκτρονική μουσική σκηνή, έχουν εμφανιστεί πολλά αξιόλογα συγκροτήματα και καλλιτέχνες που μας έχουν συνηθίσει σε καλές δισκογραφικές δουλειές.
Αυτό που μας εκπλήσσει (ευχάριστα) είναι όταν εμφανίζεται μια νέα μπάντα η οποία παίζει κατεξοχήν «μαύρες» μουσικές. Οι Bet είναι μια τέτοια περίπτωση.
Δημιουργήθηκαν τον Ιούλιο του 2010 και στον ήχο τους παντρεύουν το rocknroll με την soul και τα blues, δημιουργώντας τη δική τους Power Soul. Χρησιμοποιούν παραδοσιακές φόρμες αλλά το τελικό αποτέλεσμα ακούγεται σύγχρονο και ζωντανό. Το πρώτο δείγμα της δουλειάς τους, η διασκευή στο Wholl pay reparations, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.


The Bet - Who'll pay reperations by The Bet



Αυτό τον καιρό τα παιδιά εμφανίζονται ζωντανά σε διάφορους χώρους της Αθήνας, παρουσιάζοντας δικά τους τραγούδια αλλά και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες διασκευές.
Τη Πέμπτη 10 Μαρτίου θα ανέβουν στη σκηνή του Dunkel Bar και μας προ(σ)καλούν να κουνηθούμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να ουρλιάξουμε…σαν να μην υπάρχει αύριο.


No comments:

Post a Comment