7.5.11

Vinyl Suicide





Η συμπαθέστατη τραγουδίστρια αναρωτιέται αμήχανα στο μικρόφωνο “Δεν έχει πολύ ησυχία εδώ?” και σχεδόν ψιθυρίζει. Είμαστε λίγοι στον συναυλιακό χώρο του 6 dogs και νοιώθουμε εξίσου αμήχανα καθώς γνωρίζουμε πως έχει δίκιο. Κάπως έτσι ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης η συναυλία των Vinyl Suicide.
Καθώς όμως περνούσε η ώρα ο κόσμος αυξήθηκε (σε βάρος της εκνευριστικής ησυχίας) και τα παιδιά έδειχναν πραγματικά να το διασκεδάζουν. Το ίδιο κι εμείς, καθώς ακούγονται διαδοχικά τα hits του συγκροτήματος, με το προσωπικά αγαπημένο 6.40 am (On Lycabettus) να κλέβει την παράσταση.
Το συγκεκριμένο τραγούδι στάθηκε εξαρχής η αφορμή για να γνωρίσουμε τους Vinyl Suicide, όταν μια φίλη το “ανέβασε’ στην σελίδα γνωστού social network. Είναι μια τετραμελής μπάντα, με βάση την Αθήνα, που δημιουργεί μουσική συνθέτοντας το ιδανικό soundtrack για μια καθημερινότητα που οι ίδιοι προτιμούν να βιώνουν. Ο ήχος τους κάποιες στιγμές ακολουθεί παραδοσιακές rock φόρμες και κάποιες άλλες αγγίζει την σύγχρονη εναλλακτική μουσική, έχοντας σαν βάση πάντα την ηλεκτρική κιθάρα. Αυτό φαίνεται και από τις επιρροές που καταγράφουν στην σελίδα τους στο Myspace. The Smiths, Mogwai, Velvet Underground, Bob Dylan, Portishead, Six by Seven, Interpol,The Beatles,PJ Harvey, Elliott Smith, Moby, Metric, Pavement, Talking Heads, the XX, Red Hot Chili Peppers, Radiohead.
Επόμενη συνάντηση με τους Vinyl Suicide στο Tiki Bar όπου εμφανίζονται ζωντανά στις 9 Ιουνίου.



IF YOU OWN THE RIGHTS TO ANY OF THE MATERIAL POSTED HERE AND WOULD LIKE IT REMOVED, EMAIL ME AND I WILL TAKE IT DOWN.




No comments:

Post a Comment