19.5.11

Η επιστροφή των Clap Your Hands Say Yeah
Τελικά δεν έχουν διαλυθεί.
Το συγκρότημα από το Brooklyn, που ο μύθος τους θέλει να έχουν δώσει μια από τις πρώτες συναυλίες τους μπροστά σε 30 άτομα και τον David Bowie, είναι εδώ και ετοιμάζουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά. Θα έχει τίτλο “Hysterical” και θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη και στις 20 Σεπτεμβρίου στην Αμερική. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο John Congleton γνωστός για τις συνεργασίες του με τους Walkmen και τους Modest Mouse.
Το γεγονός που κάνει τους Clap Your Hands να ξεχωρίζουν (πέρα από τη μουσική τους) είναι ότι κατάφεραν να αποκτήσουν φήμη και εμπορική επιτυχία κυρίως μέσω Internet και μουσικών blogs και όχι με την βοήθεια κάποιας δισκογραφικής εταιρείας. Ήταν τέτοιος ο θόρυβος που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα τους που “αναγκάστηκαν” να τυπώσουν ξανά τον πρώτο τους δίσκο αφού η αρχική παραγωγή δε μπορούσε να καλύψει τη τεράστια ζήτηση.
Μια πρώτη γεύση από το “Hysterical” στο παρακάτω video-teaser.
Μέχρι να έχουμε κάποιο ολοκληρωμένο δείγμα, ας θυμηθούμε κάτι από το καταπληκτικό Clap Your Hands Say Yeah”.IF YOU OWN THE RIGHTS TO ANY OF THE MATERIAL POSTED HERE AND WOULD LIKE IT REMOVED, EMAIL ME AND I WILL TAKE IT DOWN.

No comments:

Post a Comment